L’alcalde d’Olot assegura que intentaran incorporar les demandes de l’Escola d’Art al projecte de la futura biblioteca d’Olot

El director de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot, Toni López, asegura que fins ara ha mantingut una notable relació amb l’equip de govern d’Olot, que fins i tot ha consultat al claustre el plantejament que té per a la nova biblioteca central de la ciutat. Esperen mantenir la mateixa relació amb l’equip comandat pel nou alcalde, Pep Berga, i que atengui les seves demandes sobre l’Escola d’Art.

Toni López, director Escola d’Art i Superior de Disseny d’Olot: “El que passa és que hi ha els temes de canvis polítics i suposo que tothom està esperant per veure cap a on aniria el nou equip. Nosaltres sempre hem estat disposat a ajudar, dir la nostra, col·laborar. Recordo que fa uns quants anys vàrem fer ja alguns dibuixos per aquesta illa i més o menys estem en la línia del que estem parlant tots, que ha de ser un lloc de trobada i ha de ser un lloc de 24 hores d’activitat perquè si no ens equivocarem.”

El nou equip de govern, que encara no ha celebrat el ple del cartipàs, té com a objectiu definir el projecte de la nova biblioteca en el proper any i mig. El nou alcalde, Pep Berga, ha dit a Olot Televisió que no descartarà cap de les tres demandes fetes des de l’Escola d’Art.

Pep Berga, alcalde d’Olot: “No se’n descarta cap, tot el contrari, intentarem incorporar-les fins allà on sigui possible, de fet durant els dies de cada dia, sobretot durant el matí que és quan l’Escola d’Art necessita aquest tipus d’espais, doncs probablement la bibioteca es podrà posar a disposició de l’escola. Pel què fa al pàrquing subterrani hi estic totalment d’acord, l’aparcament ha de ser sota terra sense ocupar espais de superfície, que la part superior també actui com a campus.”