Les Planes d’Hostoles clou la celebració del centenari de l’escola amb actuacions infantils i un sopar popular

L’escola Sant Cristòfol de les Planes d’Hostoles va voler cloure amb una gran festa uns mesos plens d’activitats per recordar que el passat 15 de desembre celebrava els 100 anys d’història. L’escola més antiga de la comarca va finalitzar el passat divendres la celebració del centenari de l’escola. La tarda va comptar amb activitats infantils i una actuació del cantautor Pep Puigdemont.

Miquel Boix, coordinador centenari Escola Les Planes d’Hostoles: “Ho hem viscut amb intensitat, hem intentat fer que les coses sortissin al màxim de bé, hem intentat que la gent col·laborés, hem intentat fer el màxim d’actes que fossin representatius del centenari i de l’escola”.

La jornada va prosseguir amb la presentació d’un lipdub fet pels nens i nenes de l’escola. Per posar el punt final, va tenir lloc un sopar popular, que va comptar amb un pastís de cloenda del centenari.

Amb motiu de l’efemèride també es va editar un llibre que recull fotografies, històries i noms de totes les persones que han passat per l’escola planenca.

Marc Portilloregidor Educació Ajuntament Les Planes d’Hostoles: “La Comissió del Centenari ha treballat molt el tema de recerca de fotografies de molts anys enrere. Per tant, hem tingut una exposició de fotos meravellosa. S’ha reunit molta gent a buscar informació i els actes han sigut molt participatius”.

L’objectiu de la Comissió va ser que la trobada servís per reunir les diferents generacions que han passat per l’escola en el seu primer segle d’història.

 

x