L’Escola de Música d’Olot interpreta l’Himne de l’Alegria amb antics alumnes i professors

L’Escola Municipal de Música d’Olot va viure divendres una tarda plena d’emocions. En motiu de la celebració del seu centenari ja han estat diversos els actes que el centre ha organitzat durant l’any, però l’últim va ser un dels més especials perquè es van intentar reunir tots els antics alumnes, professors, directors i persones que havien format part de l’escola juntament amb els que encara hi formen part per tal de compondre una orquestra i interpretar tots junts l’Himne de l’Alegria.

Xevi Pallàs, director de l’Escola Municipal de Música d’Olot: “Avui és la festa final, el que en diem la festa del centenari. El que hem fet és convidar a antics alumnes, professors i directors de l’escola, totes aquelles persones que hi han estat vinculades al llarg d’aquests anys i el que volem és que sigui una festa.”

La celebració va començar amb una cercavila dels alumnes i professors de l’escola juntament amb els gegants i capgrossos del municipi, que va seguir amb un concert per famílies d’instruments al Pavelló Firal i va acabar amb la interpretació de l’Himne de l’Alegria i un sopar popular.

Xevi Pallàs, director de l’Escola Municipal de Música d’Olot: “Pensem que a part de ser una de les obres cabdals de la música clàssica, també és un himne d’alegria i, per tant, haver arribat als 100 anys ho volem celebrar així.”

Com a cloenda del centenari l’Escola de Música presentarà aquesta tardor un llibre sobre la història del centre i així finalitzaran els actes commemoratius dels 100 anys de l’escola.

x