Marc Mas renova per dues temporades més amb la UE Olot i Roger Barnils passa pel quiròfan

Nova renovació a la Unió Esportiva Olot, que en les últimes hores ha confirmat que Marc Mas renova el seu contracte per a dues temporades més. El davanter de Sils, que suma 115 partits amb la camiseta vermella, va arribar fa tres cursos quan l’equip jugava a tercera i durant tot aquest temps el que més ha aportat a l’equip és gol, concretament 48, 31 dels quals durant la temporada que l’equip va aconseguir l’ascens a segona divisió B i ha estat el màxim golejador de l’equip durant totes aquestes temporades, compartint aquest honor, amb set dianes, aquesta última amb Héctor Simon.


Si la bona notícia és la renovació de Marc Mas, la dolenta és la confirmació de la greu lesió de genoll que pateix el central Roger Barnils, que després de recaure en els últims entrenaments s’ha sotmès a unes proves que confirmen una lesió al lligament creuat anterior del genoll esquerra, del qual s’opera aquesta setmana i que el deixarà entre 4 i 6 mesos de baixa.

Tornant a l’apartat de mercat de fitxatges falta per clarificar el futur de Ginard i Iván Guzmán, que possiblement es coneixerà en els propers dies.

Deixa un comentari