Tommy Robredo supera a Federico Gaio (7-6, 5-7, 7-6) a la final del Challenger de Parma

Sobre la terra batuda de Parma va aconseguir el tenista olotí Tommy Robredo aquest diumenge el segon títol de la temporada en tornejos de categoria challenger, la segona divisió del tenis. Robredo que venia d’imposar-se fa dues setmanes a Poznan va derrotar en un partit dur a l’italià número 175 del món Federico Gaio en tres sets, per 7 a 6, 5 a 7 i 7 a 6, i després de 3 hores i 16 minuts.


Robredo, vuitè favorit per guanyar el torneig, va arribar a la final sense cedir cap set en els quatre partits disputats anteriorment, i amb aquesta nova victòria suma un total d’11 partits consecutius guanyats, i puja fins a la posició 172 del món, en la seva lluita per tornar al top 100.

Amb 37 anys Tommy Robredo es converteix en el tenista de més edat en guanyar 2 tornejos challenger en un mateixa temporada, i lluitarà per aconseguir-ne més des d’aquesta mateixa setmana, amb la disputa del challenger de Milan que va començar ahir.