Aquest dimecres comença una nova edició del ‘Circ a les places’ amb Toti Toronell i l’espectacle ‘Diòptries’

Amb l’arribada del bon temps és un bon moment per portar la cultura als carrers i places de la capital garrotxina, i en el marc de la programació de la ‘Cua del drac’ avui comença una nova edició del ‘Circ a les places’. El clown olotí Toti Toronell ofereix a Olot l’espectacle ‘Diòptries’. De fet, presenta una part de l’espectacle, ja que està dividit en dues parts i a Olot n’oferirà una. Un conglomerat de d’habilitat, humor i música pensat per a tots els públics, una de les màximes de l’ideòleg d’aquest espectacle.

Toti Toronell, autor ‘Diòptries’: “El tipus d’espectacle que faig jo no el faig pensat per a nens, el faig per a algú que tingui el cap moblat. Hi ha nens que ja li tenen, però hi ha adults que no li tenen. La directriu que me poso és que allò que faig sigui allò que m’agradaria veure.”

I com ha evolucionat el circ amb el pas del temps?

Toti Toronell, autor ‘Diòptries’: “Del circ clàssic al circ contemporani hi ha una diferència important, i és que el circ clàssic feies que allò que semblava fpàcil fos difícil. I en canvi el circ contemporani és al revés.”

El Circ a les places seguirà amb Les Medeleines de Populpe el dimecres deu de juliol i ‘Might Jumbo trust’ el dia 17. Pel que fa a ‘Diòptries’, de Toti Toronell també es podrà veure al Festival al carrer de Viladecans, durant al Mercè Arts de Carrer i a Fira Tàrrega.