ERC Olot demana al nou govern que estableixi consensos sobre la variant i el patrimoni natural de la ciutat

Esquerra d’Olot es queixa que en l’anterior mandat l’equip de govern demanava diàleg quan els projectes estaven en marxa, segons comenta, i diu que el nou govern tampoc no ha començat amb bon peu, ja que no ha sol·licitat cap trobada amb el grup de l’oposició.

Anna Barnadas, portaveu ERC Aj. Olot: No és un bon principi. De fet, fa pocs dies sabem que l’equip de Govern es va reunir amb la gent del vial [L’associació No és un vial, és un carrer], sabem que el vial és un dels reptes que té aquesta ciutat i tampoc hi vam ser convidats.

Esquerra espera que es noti la mà estesa oferta per l’equip de govern, amb majoria absoluta, a partir del ple del cartipàs que se celebrarà demà.

Anna Barnadas, portaveu ERC Aj. Olot: El primer que farem és proposar una reunió per parlar de l’estratègia conjunta de tos els grups municipals per afrontar el gran repte de la variant d’Olot.

El grup municipal també demana aturar el projecte de l’Espai Cràter per aconseguir un consens en la política sobre el patrimoni natural.

Anna Barnadas, portaveu ERC Aj. Olot: Si aquesta mà estesa, si aquesta voluntat de diàleg és realment sincera i amb voluntat d’acordar grans projectes de ciutat, en tenim dos al davant: el vial Sant Jordi i un projecte de patrimoni natural acordat i que tingui el màxim consens.

Sobre la variant, Esquerra demana aprofitar la força que té al senat per consolidar el finançament. Reclama partir del pacte d’alcaldes per anar tots a una des del territori i aconseguir que les obres comencin dins d’aquest mandat.