Més d’un centenar d’infants participen al Campus Fundació Unió Esportiva Olot

Des d’aquesta setmana i fins a la segona de juliol, les instal·lacions esportives de Tortellà acullen la segona edició del Campus Fundació Unió Esportiva Olot, en el qual aquest any hi participaran més d’un centenar de nens i nenes de totes les edats amb l’objectiu d’aprendre i divertir-se tot jugant a futbol.

Arnau Manzano, entrenador Campus: És més lúdic, o sigui estem derivats al futbol però també ha de ser lúdic, ja que tenim la piscina aquí sota, en la qual hi podem accedir en qualsevol moment. Busquem jocs, ja que a l’estar tot el dia aquí busquem activitats que puguin fer els nens, a la ombra o al sol, que disfrutin i que s’ho passin bé, sempre treballant futbol, però també treballant una vessant que els hi pugui servir per al dia de demà.

Joel Ferrés, entrenador Campus: Hi ha gent que ve aquí només per disfrutar, que no sigui tan competitiu, i gent que li agrada més el futbol, ja que si dedica i és el que fan després de l’escola. Intentem buscar aquest equilibri entre nanos que els hi agrada més i nanos que els hi agrada menys.

Els possibles futurs jugadors del primer equip es divideixen per edats tot fent diversos exercicis, que els propis jugadors del club els ensenyen. Des de rondos, a xuts a porteria, a exercicis més específics pensats per porters.

Així ho veuen els més petits:

Roger Canal, participant: Jo jugo a l’equip, conec als entrenadors i és el primer any que vinc i que sigui guay.

Cesc Reixach, participant. Anar a la piscina, jugar i fer partits i també fer jocs.

El campus es realitza diàriament de vuit del matí a sis de la tarda