L’Ajuntament d’Olot programa una cinquantena de concerts per a les Festes del Tura 2019 entre grups consolidats i emergents

Les Festes del Tura, consolidades com a aparador musical, aconseguiran reunir una 50a de concerts aquest setembre: grups consolidats com Obeses, Mishima, Catarres o l’orquestra Mondragón combinaran escenaris amb altres d’emergents.


Obeses serà un dels grups que actuaran a les Festes del Tura del 2019. El grup, un dels més importants del panorama català actual, ha actuat diverses vegades a Olot els últims temps.

Arnau Tordera, cantant d’Obeses: Per a nosaltres és un concert que ens fa molta il·lusió, ja vam estar a les festes fa anys durant la gira de presentació del nostre segon disc i en tenim un record excel·lent, per tant serà com retornar a un lloc on t’hi has sentit molt a gust.

Juntament amb Obeses, enguany hi actuaran també els grups Mishima i Catarres. L’aparador referent que representa les Festes del Tura ajuda a programar grups consolidats.

Jordi Serrat, director de les Festes del Tura: És cert que les condicions tècniques que tenim al Firal Petit ens permet acollir grups que potser tenen unes exigències tècniques més grans i això es nota a l’hora que siguin grups amb un punt més mediàtic.

L’Orquestra Mondragón de Javier Gurruchaga també tornarà enguany a la plaça Major d’Olot, com ho va fer el 1985.

Jordi Serrat, director de les Festes del Tura: Tindrem un grup molt conegut des de fa molts anys i que no ens visiten des del 1985, és l’Orquestra Mondragón.

Juntament amb els grups més consolidats al panorama musical, pujaran a l’escenari els locals Enric Canadell, Cover Play i Shazumo, Maruja Limón, Momo o Moonlight Benjamin. L’Ajuntament d’Olot també ha donat a conèixer el nom del guanyador del concurs de cartells les Festes del Tura d’enguany. Es tracta d’Albert Roura.

Agustí Arbós, regidor de l’Aj. d’Olot: I recordar que ha estat escollit entre 49 participants i recordar que aquest concurs es realitza cada dos anys.