Xavi Ginard renova amb la UE Olot per dos anys més

Xavi Ginard renova amb la Unió Esportiva Olot per dues temporades més. Així ho ha confirmat el propi club i deixa clar que aquesta renovació és de les importants, ja que el porter balear ha jugat més d’un centenar de partits amb el club olotí i exerceix el rol de capità dins del grup.

La secretaria tècnica de la Unió Esportiva Olot deixa ja ben coberta la posició de sota pals, ja que un mes enrere també va fer oficial la renovació de Pol Ballesté.

El futbolista nascut a Artà, ha disputat aquesta temporada 2018-19 amb la Unió Esportiva Olot un total de 3060 minuts i ha set un dels jugadors més transcendents per aconseguir aquest històric resultat. Ginard havia tingut ofertes d’altres equips però assegura que està content a la Garrotxa i que vol seguir vestint la camiseta olotina.

x