El Club Bàsquet Garrotxa celebrarà la festa dels seus 50 anys amb la presència dels germans Cargol

El Club Bàsquet Garrotxa compleix aquest 2019 mig segle de trajectòria, i després de ser els protagonistes de la festa major duent a terme el pregó de festes, quest dissabte és torn per la jornada festiva, que començarà al matí amb un campionat de 3×3 obert a tothom, i seguirà amb un clínic a càrrec dels tres millors jugadors que ha tingut el club: el germans Cargol (l’un bronze a l’Eurobasket del 91 amb la selecció espanyola i l’altre jugador de l’ACB), a més del jugador d’EBA Albert Coderch. Tot seguit el periodista Joan Bril·li durà a terme un col·loqui per parlar, també, de bàsquet.

Xevi Sala, Club  bàsquet Garrotxa: En Pep Cargol és el nostre referent, el jugador gironí que ha arribat més amunt i que per a nosaltres sempre ha estat un mirall i que en els actes dels 50 anys el tindrem present amb nosaltres i és un honor.

Durant la jornada es presentarà un llibre fet pel mateix Enric Bru, on s’hi recopila la històries del club a més d’un inventari dels jugadors que hi ha passat i fotografies.

Enric Bru, Club Bàsquet Garrotxa Santjoanenc: I a partir d’aquí també dins dels actes treurem les diferents samarretes que ha tingut el club durant tots aquests anys i hi haurà una exposició fotogràfica.

En la basant esportiva, després d’unes últimes grans temporades, el club tracta ara de tornar a créixer, treballar en la base i lluitar pel handicap de ser un equip de poble i de la proximitat d’una ciutat més gran relativament a prop com és Olot. 50 anys de bàsquet, que van començar al pati d’una escola amb un grop de noies i que encara avui continua viu.