El festival Música als Masos comença aquest divendres amb artistes de renom internacional

La quarta edició del festival Música als Masos comença demà divendres amb un total de 9 concerts que s’han programat adreçats a un públic d’entre 50 i 80 persones, depenent de les dimensions de cada espai. Enguany la novetat és que el festival també arriba a Santa Pau i Besalú, al Mas Pratdevall i el Mas Bellsolà respectivament. D’altra banda es repeteixen algunes localitzacions a Olot com la Casa Solà-Morales, Ventós i el Mas Vayreda, a més del Mas la Fàbrega de Sant Feliu de Pallerols.

Jordi Tarrús, organitzador del festival Música als Masos: Començarem amb un concert amb quintets de Mozart amb un violinista de renom internacional com és Pablo Valetti. Per una banda farem dos concerts a Vayreda la setmana que ve, el dia 5 i el 6 i els dies 12 i 13 farem dos concerts al Mas Ventós.

El festival ofereix una programació de concerts de música clàssica que es duen a terme en sales de cases i masos garrotxins garantint un ambient únic i una acústica excepcional.

Jordi Serrat, programador musical d’Olot Cultura: Engrescar a tothom a que potser a vegades valorem més un concert de clàssic a un auditori molt ben preparat, però pensem que aquestes peces precisament es van escriure per ser escoltades en llocs com els que farem, per tant és acostar-se a l’essència d’aquests temes i transportar-nos certament en el temps.

Tot i que les entrades per al concert inaugural de l’argentí Pablo Valetti ja estan exhaurides, la resta es poden adquirir al web www.musicamasos.cat, on també es pot consultar tota la programació.

x