El festival Música als Masos comença aquest divendres amb artistes de renom internacional

La quarta edició del festival Música als Masos comença demà divendres amb un total de 9 concerts que s’han programat adreçats a un públic d’entre 50 i 80 persones, depenent de les dimensions de cada espai. Enguany la novetat és que el festival també arriba a Santa Pau i Besalú, al Mas Pratdevall i el Mas Bellsolà respectivament. D’altra banda es repeteixen algunes localitzacions a Olot com la Casa Solà-Morales, Ventós i el Mas Vayreda, a més del Mas la Fàbrega de Sant Feliu de Pallerols.

Jordi Tarrús, organitzador del festival Música als Masos: Començarem amb un concert amb quintets de Mozart amb un violinista de renom internacional com és Pablo Valetti. Per una banda farem dos concerts a Vayreda la setmana que ve, el dia 5 i el 6 i els dies 12 i 13 farem dos concerts al Mas Ventós.

El festival ofereix una programació de concerts de música clàssica que es duen a terme en sales de cases i masos garrotxins garantint un ambient únic i una acústica excepcional.

Jordi Serrat, programador musical d’Olot Cultura: Engrescar a tothom a que potser a vegades valorem més un concert de clàssic a un auditori molt ben preparat, però pensem que aquestes peces precisament es van escriure per ser escoltades en llocs com els que farem, per tant és acostar-se a l’essència d’aquests temes i transportar-nos certament en el temps.

Tot i que les entrades per al concert inaugural de l’argentí Pablo Valetti ja estan exhaurides, la resta es poden adquirir al web www.musicamasos.cat, on també es pot consultar tota la programació.

Deixa un comentari