La Unió Esportiva Olot renova a Ginard i Pujadas i treballa per incorporar tres o quatre jugadors més

La Unió Esportiva Olot ha confirmat dues noves renovacions a les últimes hores. La primera la del porter d’Artà Xavi Ginard, que esvaeix així els rumors que el situaven al Nàstic de Tarragona firmant per dues temporades més, havent disputat aquest últim curs 3.060 minuts i d’haver jugat amb l’equip més d’un centenar de partits amb l’equip.


L’altre jugador que també ha renovat per dos anys més és el jove migcampista manlleuenc Oriol Pujadas, que aquesta temporada ha disputat nou partits, dos dels quals com a titular, i ara esperarà, definitivament, la seva oportunitat i que la 2019-2020 sigui la seva temporada. El que té més pinta de sortir que de quedar-se és Ivan Guzmán.

Sergi Raset, director esportiu UE Olot: Estem acabant de veure-ho, potser ara és un pèl més complicat, però bé, encara queden uns dies i a veure si ho podem acabar de lligar, però ara mateix és cert que estem una mica lluny.

Raset afirma que s’està estudiant la incorporació de 3 o 4 jugadors.

Sergi Raset, director esportiu UE Olot: I ara esperem aquestes tres o quatre incorporacions que ens puguin ajudar a fer un bon equip.

Es preveu que un d’ells seria per suplir a Guzmán i la baixa de llarga durada de Barnils i l’objectiu de reforçar la banda i el pivot.

Sergi Raset, director esportiu UE Olot: Amb algun jugador hi ha anuncis molt a prop de tancar-se i jo crec que aviat podrem donar alguna noticia.

El director esportiu de la Unió Esportiva Olot assegura que les noves incorporacions serien de jugadors catalans, de la categoria i no descarta alguna aposta jove, tot i que és menys provable.