L’alcalde d’Olot s’ha reunit amb el conseller de Territori per analitzar la variant i garantir les solucions a l’Avinguda Sant Jordi

Mentre que l’alcalde de la Vall d’en Bas veu difícil que les obres de les variants arribin dins del present mandat, l’alcalde d’Olot creu que sí que és possible. L’acord amb la resta d’alcaldes el manté, però perquè les obres arribin abans dels propers quatre anys.

Pep Berga, alcalde d’Olot: Posem-hi un any i mig, jo em comprometo a anar al moment en el qual es redacten els pressupostos de la Generalitat i insistir de la importància que es comencin a posar partides i que entrin màquines. Jo no em posaré a casa dels altres, jo com han de solucionar el traçat de la variant a la Vall d’en Bas i a Les Preses, evidentment que tinc ganes que se solucioni, que vagi el màxim de pressa possible, però la nostra preocupació principal en aquest moment és el terme municipal d’Olot.


Una de les primeres accions que Berga ha fet com a alcalde ha estat reunir-se amb el conseller de Territori, Damià Calvet, qui li ha ratificat el compromís per la variant i li ha confirmat que el paviment sonoreductor que demanen els veïns de la plataforma ‘No és un vial, és un carrer’, s’aplicarà a l’Avinguda Sant Jordi a l’agost.

Pep Berga, alcalde d’Olot: Hem complert amb el compromís de fer l’asfaltat de l’Avinguda Sant Jordi, que es farà durant el mes d’agost i ja s’ha licitat des de l’Ajuntament d’Olot i ja s’estan presentant ofertes.

El nou alcalde d’Olot s’ha mostrat solidari amb les reivindicacions de la plataforma veïnal, que demana la pacificació de l’avinguda Sant Jordi mentre que la variant no arriba. Ha explicat que ja s’hi ha reunit i que és un dels 5.000 signants que ja ha acollit la causa.

x