Sant Feliu de Pallerols presenta la programació d’activitats ‘Pesca l’estiu’

Sant Feliu de Pallerols ha preparat per a aquest estiu una programació d’activitats molt variada. A banda de la planificació habitual coneguda com a ‘Viu l’estiu a Sant Feliu’ s’han organitzat un seguit d’actuacions englobades sota el nom de ‘Pesca l’estiu’.

Sara Boix, membre de la Comissió de Cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols: El que hem intentat és poder englobar totes les inquietuds al màxim de la diversitat que tenim al poble, tant d’edat com d’interessos culturals, i és per aquest motiu que el festival està estructurat en 8 sessions que s’alternen els divendres i els dissabtes, fent divendres els concerts a partir de les 10 de la nit i fent dissabtes la programació més familiar.


El festival començarà divendres 5 de juliol amb les versions de les cançons de Lluís Llach a càrrec de Neus Mar i seguirà amb actuacions d’estils diferents com country, espectacles infantils i havaneres.

Anna Roca, membre de la Comissió de Cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols: Les havaneres sempre fan estiu i ens venen els Pescadors de l’Escala i a més a més amb rom cremat, farem unes havaneres com cal. Però aquesta vegada no les farem al Firal, les farem al Pont de Sant Sebastià que hi tenim el riu al costat, creiem que tot i que no tenim el mar, hi tenim el riu i val la pena aprofitar-lo.

La companyia ‘Tombs creatius’, l’actor Pere Hosta, ‘Ferrers brothers i jazz, seran alguns dels espectacles que formaran aquest estiu la programació de Sant Feliu de Pallerols, pensada perquè en puguin gaudir tots els públics. L’acte que enguany no formarà part de la programació serà la coneguda festa dels anys 60, ja que el promotor ha decidit no seguir amb la organització. Tot i així, amb  ‘Pesca l’estiu’ el municipi no romandrà quiet ni un cap de setmana durant l’època estival.