A Shan Brothers s’hi poden trobar roba i complements d’estils culturals diversos

Des de fa prop de dos mesos al Carrer Sant Tomàs número sis d’Olot s’hi ha instal·lat una nova botiga de roba, tot i que no és un establiment qualsevol ja que s’hi poden trobar peces molt especials i d’estils culturals diferents, des de túniques per a musulmans i indis a roba oriental, a banda de complements i roba per a la llar. Els clients de Shan Brothers busquen un estil molt concret i amb el qual se sentin identificats segons la seva cultura i religió.

Fateh Singh Sangha: Vàrem veure que no hi havia cap negoci que vengués roba occidental i vàrem decidir que era una iniciativa que s’havia d’aprofitar ja que no hi havia accés a un estil de roba com el nostre.

És dels pocs establiments de la capital garrotxina que ofereix peces d’estils culturals diversos, i és per aquest motiu que des de la seva obertura ja compta amb una clientela consolidada.

Fateh Singh Sangha: Fem roba a mida, confecció, modifiquem les peces a la mida de la persona, si hi ha algun detall que no li agrada al client el que fem és oferir aquestes necessitats.

A Shan Brothers no només s’hi pot trobar roba, sinó que també ofereixen confecció a mida, arranjaments i complements per a totes les peces. A banda de roba per a la llar d’un estil característic i també en sintonia amb la cultura dels clients.

Fateh Singh Sangha:  Hi ha molta varietat en el tipus de la clientela que tenim, sobretot és una botiga que ofereix roba occidental i oriental, hi ha una barreja. Tothom s’hi acosta, ja sigui nens i sobretot dones, perquè oferim confecció de roba sobretot per a dones.

El fet d’oferir peces úniques ha fet que els clients de Shan Brothers siguin diversos, des de dones i homes a nens i nenes de cultures molt diferents que busquen un estil concret amb el qual sentir-se identificats.