Aniol Mangas fitxa amb el Girona perquè competirà a Europa li permet seguir la seva tasca amb el Club Hoquei Olot

La propera temporada el jugador olotí de l’OK lliga Aniol Mangas jugarà amb el Citylift Girona. Mangas, provinent del Club Patí Vic, ha fitxat per l’equip gironí perquè, entre altres, pot compaginar la competició amb la coordinació esportiva del Club Hoquei Olot.

Aniol Mangas, jugador Citylift Girona: Tenia diverses coses però una d’elles és que m’agrada la meva feina aquí amb l’Olot i vull seguir fent-la al 100%, això fa que pugui anar a molt pocs equips per fer les dues feines. Un dels equips que em va trucar va ser el Girona, que s’adaptava molt bé al què jo buscava per tema horaris i crec que tenen un projecte molt maco.

La propera temporada el Girona jugarà a Europa, cosa que suposarà el retorn de l’olotí a la competició continental després de quatre anys. Mangas ha jugat la passada temporada amb el Club Patí Vic, on ha estat una peça important de l’equip i ha marcat deu gols ajudant a l’equip a mantenir la categoria.

Aniol Mangas, jugador Citylift Girona: Ha estat un any difícil perquè quan et trobes a la part de baix realment és més jugar per no perdre i no jugar per guanyar algun títol, però ha estat un any que m’ha fet créixer i ha estat molt bé.

Després de formar part de la base de l’Hoquei Olot, Mangas ha passat pel Mataró, l’Alcoi, el Manlleu i Vic en aquesta darrera temporada. Mangas espera poder seguir a l’OK Lliga unes temporades més i després li agradaria tornar al Club Hoquei Olot.