La Generalitat prohibeix la sega a tot Catalunya durant 48 hores per les altes temperatures i el risc d’incendi

El Govern de la Generalitat ha prohibit la sega durant 48 hores arreu del territori, la restricció es va anunciar ahir dijous en una compareixença del president Quim torra davant els mitjans juntament amb el conseller d’Interior, Miquel Buch  i la consellera d’Agricultura, Teresa Jordà. La mesura s’ha pres en conseqüència al foc que crema des de dimecres a la Ribera d’Ebre. Torra ha concretat que es tracta d’una situació “d’excepcionalitat climàtica” a Catalunya i ha demanat que no es vagi a les muntanyes ni massissos, de la mateixa manera s’ha prohibit l’accés als massissos de les Gavarres, Montserrat i Cadiretes per l’alt risc d’incendis, sumats a la prohibició d’accés vigent des de dimecres a la serralada del Montsant i als Ports de Tortosa i Montsec.

x