L’investigat pel crim masclista del 20 d’abril podria ser acusat d’homicidi amb agreujants

Aquest divendres al matí l’acusat per l’assassinat masclista del 20 d’abril a Olot ha comparegut als jutjats d’Olot en el marc de la fase d’instrucció del cas tal com preveu la llei. En la cita, que s’ha fet davant la jutgessa i on també hi han comparegut els representants i advocats, el fiscal ha descrit els fets que s’imputen a l’acusat i els ha qualificat com a constitutius d’un delicte d’homicidi amb agreujants, de manera que podrien ser qualificats d’un delicte d’assassinat. En la compareixença d’avui les acusacions s’han adherit a aquesta acusació del fiscal i han sol·licitat que s’incorporin a la causa informes pericials que encara estan pendents, com ara els buidatges dels telèfons i l’informe forense, entre d’altres. El cas encara es manté en fase d’instrucció i no serà fins que s’hagin incorporat totes les diligències que finalitzarà aquesta fase i es donarà inici a la formació del jurat i al judici.

x