Sant Jaume de Llierca celebra la tercera edició del Festival Meandre amb la calor com a protagonista

Sant Jaume de Llierca va acollir aquest dissabte la tercera edició del Festival Meandre. Enguany, l’esdeveniment va comptar amb cultura, poesia, actuacions en directe i activitats durant tota la jornada. La idea va sorgir de la inquietud d’artistes locals per fer visibles diverses disciplines culturals i artístiques al municipi i relacionar-ho amb l’entorn. La jornada va començar amb un taller creatiu al costat del riu, on tres artistes locals van presentar els seus projectes titulats ‘Arrels’, ‘Embrancar’ i ‘Paradís Intrínsec’.

Dolors Vergés, organitzadora: “Hem aprofitat els artistes locals, que han fet totes les seves expressions artístiques acoblades a la natura. Han fet des d’una manada de peixos amb argila blanca, han fet l’Embrancar, amb paper japonès a les branques dels arbres, han fet una exposició artística i també hi ha l’Ester Roca, que està fent la seva composició plàstica”.

Una cinquantena de persones van assistir a l’activitat i, fins i tot, els més petits van decidir refrescar-se a la vora del riu. Posteriorment, va tenir lloc un recorregut per les instal·lacions, una degustació de gelats artesanals i un vermut. Amb la calor com a protagonista, l’esdeveniment va reprendre l’activitat a les 7 de la tarda, amb la intervenció de diversos artistes catalans, amb poesia, dansa, percussió, cançons de taverna i un berenar.

Dolors Vergés, organitzadora: “Com que tenim aquest entorn per poder-se banyar, fa que la participació sigui més alta i puguem trobar aquesta fresca que en aquests dies de calor no trobem tant”.

La jornada va acabar amb una sessió de música.

Deixa un comentari