El duet Tarrús / Martí interpreta peces de Brahms i Reinecke al Mas Pratdevall de Santa Pau en el marc del Festival Música als Masos

El Mas Pratdevall de Santa Pau ha acollit aquest diumenge dos concerts de música clàssica, en el marc de la programació de 4t Festival Música als Masos, que s’allargarà durant bona part del mes vinent. Dissabte torn per Pablo Valetti i Natan Parzuel i diumenge Jordi Tarrús i Guillem Martí.

Mireia Ruiz, organització Festival Música als Masos: “La idea del festival era posar en valor la música clàssica i r¡crear una comunitat, ja que no és un gènere de masses. I ara, també, un dels objectiu és posar en valor el patrimoni, però el principal segueix sent el musical, programar concerts de musical i donar a conèixer el repertori clàssic.

Concerts de petit format, amb solistes, duets, trios o com a molt quartets, i davant, normalment, una cinquantena de persones, disposades a gaudir de la música clàssica però també de conèixer diferents masos de la comarca.

Mireia Ruiz, organització Festival Música als Masos: “Hi ha gent per veure el mas, gent per escoltar música clàssica i d’altres perquè és agradable escoltar música clàssica a l’estiu.”

Aquest diumenge era el torn d’un duet, format pel flautista Jordi Tarrús i el pianista Guillem Martí.

Jordi Tarrús, flautista: “Tocarem repertori romàntic tardà de Brahms, Reinecke, un romàntic tardà que lliga molt amb l’arquitectura d’aquest mas.”

Una volta prèvia al Mas, i a partir de les set de la tarda tot a punt, per deixar-se portar per la música dels gran autors de la història de la música.