Un centenar de persones assiteixen a l’actuació del Gospel Cor Garrotxa i la a missa a Sant Martí en el marc de la festa de Bosc de Tosca i Sant Miquel del Corb

Des de divendres i fins diumenge els nuclis de Bosc de Tosca i Sant Miquel del Corb han celebrat la seva festa major, amb una desena d’activitats. Un dels actes amb més gent s’ha dut a terme aquest diumenge a l’ermita de Sant Martí del Corb, amb una actuació a càrrec del Gospel Cor Garrotxa seguit de la missa. Una matí una mica menys calorós pel centenar de persones que van assistir a un dels racons més bonics de la comarca.

Pere Vila, alcalde de Les Preses: Festa molt tradicional i preparada amb moltes ganes per l’associació de veïns de Bosc de Tosca i del Corb. Un lloc esplèndid, privilegiat, amb aquesta ermita romànica, i amb la participació d’un grup com el Gòspel Garrotxa que anima la festa. Un caire molt popular, molt tradicional, com les d’abans.

La festivitat d’aquests dos nuclis de població de Les Preses es va iniciar amb la revetlla de sant Pere el divendres. Dissabte torn pel sopar del barri al local social de Bosc de Tosca i elecció de l’hereu i la pubilla, que enguany recau a Gerard Valls i Alba Fajula. La festa acaba aquest diumenge a la tarda amb sardanes, a càrrec de la Cobla d’Osona.

Deixa un comentari