L’Associació de Comerciants d’Olot creu que la campanya de rebaixes d’estiu serà positiva

La temporada de rebaixes ja està en marxa. Enguany l’associació de comerciants, que ha començat oficialment el període de descomptes aquest dilluns, espera que sigui positiva, ja que tant compradors com botiguers les esperen amb il·lusió. Tot i que ja no hi ha una data oficial d’inici de rebaixes i que són diversos els comerços que ja fa uns dies que ofereixen promocions, l’Associació de Comerciants d’Olot segueix apostant per l’1 de Juliol per iniciar la temporada de descomptes. Aquesta s’allargarà fins a finals d’estiu amb promocions que en molts indrets s’anuncien fins al 50% però es preveu que vagin augmentant, ja que a les botigues  hi ha gènere.

Jordi Rovira, president Associació de Comerciants d’Olot: Penso que les rebaixes és un factor que la gent ho espera amb més ganes i els comerciants també cada vegada ho esprem amb més il·lusió. Aquest any l’inic ha estat bo perquè les botigues estan preparades, hi ha gènere, i crec que serà un bon inici i una bona campanya

x