Les obres dels col•lectors de la Plaça Major d’Olot s’allargaran tot el juliol

Durant tot el mes de juliol la Plaça Major d’Olot estarà d’obres. Aquesta és la previsió d’execusió dels treballs per completar el sistema de col·lectors d’aquesta part del centre de la ciutat. Serviran, entre altres per unir els col·lectors del carrers Macarnau i dels Sastres amb els del Carrer Serra Ginesta millorant també la recollida d’aigua de la pluja.

Pep Berga, alcalde d’Olot: Aquí era molt necessari perquè estava molt resolt tota la part de sota del Cor de Maria fins al Carrer dels Sastres, estava molt ben resolta la part del Serra Ginestra el col·lector amb Mulleras, però faltava aquest pas per la Plaça Major que és el lloc més delicat. Inevitablement s’ha de passar per la Plaça Major, inevitablement provoques molèsties. És posar-hi paciència perquè són obres necessàries que al final serveixen per canalitzar sobretot l’aigua

Les obres, que estaven programades, s’executen en dues fases, s’allargaran tot el mes i estan pressupostats en 40.000 euros. Els treballs afecten també la circulació de vehicles pel Carrer Major.

Deixa un comentari