Detenen un jove de Sant Jaume de Llierca per apunyalar un veí

Els Mossos d’Esquadra han detingut un jove de 22 anys de Sant Jaume de Llierca per apunyalar un veí amb qui estava enemistat, segons informa l’Agència Catalana de Notícies. L’atac hauria tingut lloc en plena nit, pels voltants de les tres de la matinada. L’agressor ha anat fins a casa la víctima, un habitatge situat al carrer Sant Jaume, ha començat a tirar pedres a la finestra i ha trencat una persiana. El soroll ha despertat l’altre home, que viu a l’immoble amb la seva família. L’agressor ha entrat a casa seva després de trencar la porta d’una puntada de peu, ha agafat la víctima pel coll i pràcticament sense dir-li res li ha clavat una ganivetada a la zona de l’estómac. Després ha fugit amb un cotxe, però els Mossos l’han pogut detenir poc després. Se li atribueix una temptativa d’homicidi, un delicte de danys i un tercer d’entrada a habitatge aliè. La víctima ha hagut de rebre assistència mèdica però no té ferides greus.


Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís de l’apunyalament a les 3.20 d’aquesta matinada. Quan han arribat a lloc, s’han trobat la víctima ensangonada. L’home tenia una ferida d’arma blanca sota les costelles. Gràcies a la descripció que n’han fet els seus familiars, la policia ha pogut saber qui era l’agressor. Es tracta d’un noi de 22 anys que viu a escassos metres de la víctima. Segons s’ha informat, els dos homes estaven enemistats, tot i que de moment no se sap quin ha estat el detonant de l’atac. Gràcies a la descripció del vehicle els Mossos d’Esquadra han pogut detenir l’agressor. El detingut es troba als calabossos de la comissaria dels Mossos d’Esquadra, pendent de passar a disposició judicial.