El campus de futbol The Samba Project rep la visita dels jugadors del Girona FC

El campus de futbol “The Samba project” de les Preses ha rebut la visita dels jugadors del Girona FC. Es tracta d’un projecte innovador que va arrencar la setmana passada i està dirigit a nens i nenes entre 5 i 12 anys. El projecte combina l’esport amb la nutrició i compta amb Sergi Mateo, nutricionista del Girona Futbol Club.

Sergi Mateo, organitzador de The Samba project i nutricionista del Girona FC: Els nens que obtinguin una informació sobre com alimentar-se millor juntament amb entrenaments, combinar tot una mica, de manera que puguin aprendre a alimentar-se d’una manera fresca, natural i no imposada. I que obtinguin aquests hàbits.

Els futbolistes Pere Pons, Valery Fernández i Àlex Granell han visitat el campus d’estiu i han parlat amb els infants sobre la seva experiència. D’aquesta manera han pogut veure referents futbolístics i els han pogut aconsellar i explicar com la nutrició influeix en el seu rendiment esportiu.

Àlex Granell, jugador del Girona FC: Sempre va bé que els nens tinguin l’oportunitat de conviure amb jugadors de l’elit, que els expliquin les seves experiències, com han arribat fins aquí i que és el que fan el dia a dia per mantenir-se a aquest nivell.  Els nens han pogut gaudir d’uns moments en què han pogut preguntar les seves inquietuds.

L’organització remarca que aquesta primera edició del campus futbolístic “The Samba project” està tenint una molt bona rebuda entre ens infants.

Albert Canal, director tècnic The Samba Project: Poder explicar continguts futbolístics i alhora relacionar-ho amb el món de la nutrició crec que els pot facilitar al llarg de les seves vides a entendre que si t’alimentes bé segurament tindràs molts beneficis al llarg de la teva vida. Repeteixo crec que és molt pioner i un gran encert.

El campus que es va iniciar l’última setmana de Juny i finalitza la tercera setmana de Juliol, representa un projecte molt interessant pel CF Les Preses, ja que es tracta d’un campus pioner.

 

 

x