La segona edició del festival Rebentem els Armaris se celebrarà majoritàriament al Casal Marià i a la Sala El Torín

El Festival Rebentem els Armaris celebra la seva segona edició aquest dissabte a Olot. Aquest està impulsat per l’Associació Alliberem-nos amb la voluntat difondre i donar a conèixer el col·lectiu LGTBI per promoure una societat oberta i tolerant amb la diversitat afectivo-sexual. Després de l’experiència de l’any passat, en que la pluja va obligar a suspendre la majoria d’activitats, enguany bona part dels actes programats es faran al Casal Marià  i a la Sala El Torín.

Meritxell Sampere: Aquest any hem apostat per la Sala Torín. Hem tingut l’Ajuda de l’Ajuntament i ens ha anat molt bé, perquè et cures amb salut

El festival començarà amb l’Espai Familiar, a la plaça 1 d’octubre on s’hi faran tallers per a nens i nenes. A les 12 del migdia l’acte central de l’espai familiar serà una sessió de conta contes amb Dolors Arqués. A la tarda el festival es traslladarà al Casal Marià on a les sis de la tarda s’hi farà una xerrada sobre les experiències trans. Seguidament hi haurà un recital de poesia. A la nit la Sala El Torin agafarà el relleu amb un espectacle de màgia per a adults amb el Mag Nani, i tres concerts fins la matinada.

Pep Berga, Alcalde d’Olot: El primer pas per respectar és conèixer i a través d’aquest festival, més enllà de la part més lúdica que també la tindrà amb els espectacles del Torín, doncs també hi ha espais de reflexió a través d’espais d’exposicions i xerrades

El festival arriba després d’una temporada d’intensa activitat de l’Associació Alliberem-nos. El Rebentem els armaris és el l’únic esdeveniment de local d’aquestes característiques que es celebra a tot Catalunya.

Deixa un comentari