La UE Olot presenta els avantatges de fer-se soci del club aquesta propera temporada

La UE Olot a través de l’eslògan “Fem un pas endavant!” busca engegar la campanya dels socis 2019-2020 per tal de fer créixer els socis del club. Defensen que busquen que s’aposti per reinvertir l’impacte econòmic en el territori per tal de complir els objectius que es proposen.

Jordi Reyes, Director de comunicació i màrqueting de UE Olot: Aquest any jo crec que als 1350, 1400 hauríem d’arribar. Aconseguir que la vassant social sigui més important per a poc a poc arribar a l’objectiu que ens hem proposat. Portar el 1r equip al futbol professional i aconseguir que la vessant social estigui reforçada.

Defensen que no sols aposten pel primer equip sinó que la vessant social del club és molt important, així com els seus 25 equips. Remarquen que presenten noves places a tribuna, concretament 300 en localitats cobertes. Així com l’opció de fer el pagament de forma fraccionada

Jordi Reyes, Director de comunicació i màrqueting de UE Olot: El pagament de la quota de soci es podrà fraccionar en 30, 60 i 90 dies. Així doncs la quota general de 110 euros surt a 3 pagaments de 35 euros més o menys.

Així doncs, el club busca fer una crida la gent d’Olot, la Garrotxa i Girona perquè els facin suport pel projecte que estan treballant. I els engresquen a fer-se socis a través del tríptic, la web o trucant a hores d’oficina.

x