L’emoció dels World Roller Games es podrà seguir a Olot Televisió

L’emoció dels World Roller Games, el mundial d’esports sobre rodes, podran viure-la els espectadors Olot Televisió des d’aquesta mateixa setmana. Diumenge 14 de juliol, podran veure en directe la participació del Club Patinatge Artístic Olot a la categoria de grups de show grans. Abans, però, podran seguir en diferents franges de programació els campionats d’altres disciplines. A partir d’aquest dijous, cada dia des de les 11 del matí, podran seguir els torneigs celebrats el dia anterior. Aquest dissabte la Televisió de la Garrotxa emetrà les semifinals i finals dels mundials de Scooter i Skateboard Street, a partir de les 6 de la tarda. I aquest diumenge, a partir de les cinc de la tarda podran seguir les finals d’Speed. Tothom qui ho vulgui pot consultar a la graella d’Olot Televisió els horaris de les diferents proves.