Olot i Torelló col·laboren per a un espectacle commemoratiu del desè aniversari de Bracons inspirat en 500 dibuixos infantils

Sortir del tu, la coproducció del teatre principal d’Olot i el Teatre Cirvianum de Torelló tindrà lloc dimecres 24 de Juliol al firal d’Olot. Es tracta d’un projecte inspirat en els dibuixos que han fet més de cinc-cents alumnes de la Garrotxa i Osona. L’Espectacle, dirigit per Maria Codinachs, busca interactuar amb l’espectador i preguntar-se com ens relacionem amb allò desconegut, parlant de les relacions humanes i dels lligams de l’amor i el desig.

Maria Codinachs, directora de l’espectable Sortir del tu:Quants cossos diferents poden transitar per l’interior de la terra, i aquests cossos com viuen la seva arrel amb l’interior de la terra. I com senten que la terra els escup, que els torna a cridar amb la força de la gravetat. I totes aquestes lleis físiques i tot aquest imaginari l’hem anat incorporant en els laboratoris que hem anat muntant per poder assajar l’espectacle.

El projecte busca lligar les dues comarques a través de dibuixos dels infants. Els nens i nenes que van néixer el mateix any que s’obria el trànsit del túnel de Bracons han dibuixat com s’imaginaven que podrien ser els suposats éssers que sortirien dels túnels provinents de l’altra banda de la serra de Llacers.

El Firal Petit d’Olot ha estat l’espai escollit per elaborar l’espectacle, el qual es durà a terme el dimecres 24 de Juliol a les 19:30h de la tarda. Els 5 integrants de l’espectacle; dos actors, la directora, el músic i l’escenògrafa, apel·len al públic per despertar emocions amagades.

Júlia Clarà, actiu de Sortir del tu: Jo espero que vinguin una mica revolucionaris perquè el moment en què es va fer els túnels tots recordem estar a les manifestacions, per tant si els provoca crec que estaríem prou contents, si els hi remou coses també. I si a més a més s’ho passen bé doncs ja ho tenim.

L’obra, la qual està pensada per tots els públics fomenta l’humor, la música, la dansa, el moviment i el circ.

x