Aquest cap de setmana la Garrotxa acollirà la 7a trobada de Gospel

Aquest cap de setmana la Garrotxa acollirà la 7a trobada de Gospel on diverses agrupacions de Catalunya es reuniran per cantar conjuntament i participar en una bona causa. Dissabte tindrà lloc la primera presa de contacte amb una cantada al Volcà Montsacopa i un posterior pica pica. Tot i que el dia clau serà diumenge, on s’impartiran tallers a càrrec dels directors de les diferents agrupacions i es farà un dinar al Parc Nou amb la col·laboració de diversos comerços olotins.

Maria Codina, Gospel Cor Garrotxa: Tenim a Can Carbasseres que ens donen coques i tortells, Can Rosset ratafia, Fruites del Ronquillo fuita i d’aquesta manera abaratim el dinar i podem col·laborar més amb l’entitat beneficiària.

Després del dinar els cors assajaran per poder començar el concert a les sis de la tarda que culminarà amb la cançó ‘Oh happy day’, el que suposa un vincle entre tots, ja que tot i que cada cor té el seu repertori i la seva manera de cantar aquest tema s’interpreta sota el mateix estil. La trobada suposa també una jornada solidària i enguany els fons recaptats es destinaran a l’associació garrotxina Integra.

Àngels Barnadas, directora Gospel Cor Garrotxa: La gent se solidaritza moltíssim, de fet les entitats amb la trobada de cors gospel una plataforma per explicar el seu projecte perquè quan es comencen els concerts dels cors solidaris el primer que es fa és que l’entitat explica el seu projecte.

Enguany seran vuit els cors de gospel que participaran a la trobada aplegant centenars de cantaires units per cantar conjuntament i col·laborar amb una causa solidària.

x