La MontcalRun i el Caminanit donaran sentit esportiu al cap de setmana a la Garrotxa

Aquest cap de setmana La Garrotxa comptarà amb dues curses, una a Sant Jaume de Llierca i l’altre a Maià de Montcal el diumenge. Aquest dissabte tindrà lloc el 4rt Caminanit que comptarà com sempre amb dos circuits diferents. El curt, que constarà de 5,3km i el llarg que constarà de 12km. Aquest cursa tancarà amb un sopar després d’haver participat.

Conrad Vila (President Associació Ziu): La diferència entre els dos circuits és la distància, hi ha la llarga i  la curta. La curta són 5km i la llarga són 11km. El que hi ha aquest any és muntanya a diferència dels altres anys.

Aquest diumenge 7 de juliol es celebra la tercera edició de la MontcalRun, que porta com  a sorpresa la inovació d’un nou circuit per a gent que s’està iniciant en el món del Trail Running. A més a més, també comptarà amb els altres dos circuits de 14km i 23km que ja són d’una duresa més gran.

 

Marc Olivet (Club Pedal Maià): Farem uns tres circuits una mica diferenciats. Un circuit de uns 7km amb 100 metres de desnivell, que és gairebé pla. Després en farem un d’uns 14km amb uns 500 metres de desnivell i finalment en faríem un de 23km que té uns 1000 metres de desnivell que és més tècnic. L’avantatge és que els dos primers es poden fer tant caminant com corrent.

Aquest cap de setmana, La Garrotxa acollirà una jornada esportiva amb el Caminanit i el MontcalRun, l’esport no para a La Garrotxa.

Deixa un comentari