L’espectacle El Piano del llac comença a Besalú una gira per tot l’Estat

Aquests dies a Besalú, els amants de la música i la dansa tornen a teenir l’oportunitat d’assistir a l’espectacle anomenat El piano del llac, amb vistes al pont romànic, tot un gaudi per als sentits. Olot Televisió ha visitat el primer dels dos dies de representació.


Bona tarda. Porten sis anys recorrent el territori francés amb més de 500 espectadors i 100.000 espectadors. Enguany, el piano del llac ha tornat a creuar els Pirineus per tornar a Besalú i oferir un espectacle musical en el marc incomparable proporcionat pel riu Fluvià al seu pas per la vila comtal. Aquest és el sentit de la representació, aprofitar espais singulars i oferir un espectacle atractiu a l’oïda i a la vista.

Monica Cofiño, ballarina a l’espectacle El Piano del llac: “Més que un concert és realment un viatge. L’any passat ja vam actuar a Besalú, ens va agradar molt, té un encant especial. Avui comencem la gira per Espanya des de Besalú. Venim des dels Alps. Actualment hi ha dos pianos flotants en gira, un per França i l’altre per Espanya”.

L’espectacle comença a les vuit del vespre ui s’ofereix fins a 1/4 de 9, quan es convida als músics assistents a pujar a bord, perllongar la nit i gaudir de l’experiència de tocar flotant a l’aigua. Avui hi ha una nova oportunitat per veure l’espectacle, novament a les 8 del vespre, amb una taquilla de preu voluntari que es pot adquirir per Internet o al mateix lloc mitja hora abans de l’inici.

Deixa un comentari