Mercadona contracta 13 persones a Olot en el marc de la campanya d’estiu

La cadena de supermercats Mercadona ha contractat 9.000 persones a tot el territori per a la campanya d’estiu del 2019. A Olot, entre les dues botigues, s’han contractat 13 persones. El salari dels nous empleats per a la campanta, tant en botiga com en logística, és de 1.338 euros bruts al mes, rebent formació adaptada al seu lloc de treball. Del total de contractacions, 1.750 s’han fet a Catalunya.


D’altra banda, Mercadona continua el seu projecte d’expansió. Ahir va inaugurar la primera botiga a Portugal, un esdeveniment que va portar llargues cues a Oporto, emplaçament del nou establiment.

Joan Roig, president executiu de Mercadona: “És un orgull que aquest marc històric s’hagi fet a Portugal, un país amb el qual ens uneixen tants vincles culturals i afectius pel fet de ser veïns. Gràcies als 900 treballadors i treballadores pel seu esforç i el seu treball.

L’empresa té planejat inaugurar altres nou establiments aquest mateix any.