La parella d’artístic del CPA Olot es prepara intensament per mostrar la seva millor versió als World Roller Games

Amb 81 països participants i més de 4.000 atletes aquest any els World Roller Games tindran lloc a Barcelona i la presència garrotxina no hi faltarà. El CPA Olot hi competirà amb el grup de Xou Grans i la parella d’artístic composada per Elisenda Prat i Artur Balagué, guanyadors dels campionats d’Espanya i Catalunya d’enguany en la seva categoria. En aquest campionat la parella presenta dues coreografies, una de programa llarg i l’altra de curt.

Olga Martí, entrenadora: La del programa curt és una coreografia més aviat sensual i després la del programa llarg ja és una mica més dura, que precisament a ells potser és la que els hi queda millor, l’únic que a base d’anar treballant aquesta coreografia que ja fa dos anys que la portem, crec que la defensen molt bé.

Tot i que els patinadors dominen la coreografia, en aquesta ocasió han decidit afegir intensitat i dificultat als moviment per presentar una peça innovadora als Roller Games d’enguany.

Elisenda Prat, patinadora del CPA Olot: A la tècnica hi ha molt el què són els filos i molt més treball de peus, que això al anar amb rodes hi ha més dificultat.

El fet de poder arribar a la competició durant la seva carrera professional ha estat un objectiu que tots dos patinadors han aconseguit assolir.

Artur Balagué, patinador del CPA Olot: Estar clar que era l’últim objectiu que teníem nosaltres, el de poder arribar al mundial. També era un objectiu personal perquè havia anat a mundials amb el grup gran de l’Olot, però em faltava competir en alguna de les altres modalitats en algun mundial.

En aquesta edició dels Roller Games es puntuaran les coreografies sota el sistema Roll Art, que valora la part més artística i es busca un patinatge més harmònic i fluït i enguany la presència garrotxina no hi faltarà.