El grup de xou gran del CPA Olot vol reivindicar-se als World Roller Games 2019

La parella d’artístic del CPA Olot no serà l’únic grup a participar el proper cap de setmana als Worl Roller Games celebrats a Barcelona. El grup de Xou Grans també hi competirà amb la coreografia que ha estat representant durant la temporada, tot i que en aquesta ocasió la interpretació serà tal i com es va dissenyar.

Ricard Planiol, director artístic CPA Olot: Però jo penso que aquesta cita és especial, aquesta cita que a més és a casa fa que tingui un punt que doni alguna cosa millor de cares a l’afició i a la gent que podrà venir. Es fa aquí, es fa a casa i ens ho sentim molt nostre, aleshores poder allargar tota la temporada i acabar amb els World Roller Games la veritat és que és magnífic.

Tot i els resultats obtinguts durant la temporada en els campionats on el grup de Xou Grans del CPA Olot ha competit, les patinadores se senten optimistes de cares a l’última cita de la temporada, un moment que els servirà per reivindicar l’esforç i la feina feta durant l’any.

Ricard Planiol, director artístic CPA Olot: Però sí que hem tingut una temporada molt complicada i dificil, tot i aconseguir sobretot el Campionat d’Espanya que és on potser vam tenir la millor actuació, que és la que ens va donar el pas de poder participar en l’europeu i en aquests World Roller Games, però ara sí que és l’última oportunitat que tenim per demostrar la coreografia que portem.

El mundial de patinatge amb la competició del grup de Xou Grans del CPA Olot es podrà veure a partir de les vuit del vespre en directe a Olot Televisió el proper cap de setmana.

x