Joel Arimany ja vesteix la samarreta de la UE Olot

Joel Arimany ja vesteix la samarreta de la Unió Esportiva Olot. El fitxatge ja s’havia fet oficial la setmana passada però tot just ahir es va fer la presentació del davanter. El jugador nascut a Quart va despuntar quan estava al Peralada. Enguany, el gironí ha firmat per una temporada amb la Unió Esportiva Olot i ha definit aquest grup com el més complicat de la Segona Divisó B.

Joel Arimany, jugador UE Olot: La veritat, content de tornar a la meva terra, a Girona, i també content de tornar al grup 3, que és un grup que ja conec i que és un dels que considero més complicats de Segona B, perquè té una varietat de camps que fa que sigui una categoria molt complicada i un grup diferent dels altres.

Ara la Unió Esportiva Olot li dona la benvinguda al club olotí i també una oportunitat per tornar a ser un gran jugador, i el que és més important per al club, un golejador.

Sergi Raset, director esportiu de la UE Olot:  Ell ve d’una temporada on no li han sortit les coses del tot bé. Estic segur que ell voldria haver jugat més i haver fet més gols, i aquí li donem l’oportunitat d’oblidar aquest any i començar una nova temporada en un lloc on apostem per ell. Estic convençut que veurem gols i veurem la millor versió d’en Joel.

Joel Arimany arriba a la Unió Esportiva Olot amb il·lusió i ganes de fer vibrar l’Estadi Municipal d’Olot.