La nova programació de ‘Les Preses a la fresca’ inclou més música a l’aire lliure

Les Preses ha presentat la nova programació d’estiu coneguda com ‘Les Preses a la Fresca’, on s’hi troben totes les activitats que es duran a terme durant el període estival al municipi. Aquest any s’ha intentat incloure més actuacions de música a l’aire lliure a espais com la piscina municipal i el pati de les monges.

Pere Vila, alcalde de Les Preses: El programa el que intenta és donar cobertura a tots els espais del poble, com el Parc de Tosca, el Parc U d’Octubre o aquí a la piscina.

Algunes de les activitats més destacades que organitza el consistori durant els mesos d’estiu són la banyada solidària per l’esclerosi múltiple o el festival Ésdansa, que cada any aplega a centenars d’assistents.

Pere Vila, alcalde de Les Preses: També tenim, i d’això no ens en podem oblidar, una activitat al poble de Les Preses que remou tot el poble, que és el Festival Internacional Ésdansa, que aquest any es duu a terme entre el dilluns 19 de juliol i el diumenge 25 d’agost. I altres associacions que també col·laboren amb ‘Les Preses a la fresca’ com el Planeta Màgic que hi fa dues activitats, una de música a la fresca i un festival de màgia.

Les Preses ha organitzat activitats diverses durant l’estiu i per a totes les edats que s’estendran fins el proper diumenge 1 de setembre, quan també es durà a terme el tancament de la municipal amb la finalització del període estival.

x