El festival Planestiueja’t arrenca aquest cap de setmana amb l’espectacle ‘El Rey León, de Simba a Kiara – El Tribut’

L’espectacle ‘El Rey León, de Simba a Kiara – El Tribut’, de la companyia Onbeat, és una versió lliure inspirada en la que Disney va estrenar el 1994 que ha recorregut els escenaris de les principals ciutats de la península. Serà el primer espectacle d’una llarga llista que aplega artistes com Quimi Portet, Beth, Dani Mel·lo o Judit Neddermman, entre d’altres.


Les entrades es poden comprar de tres maneres diferents: online fins divendres dia 5, als establiments de les Planes d’Hostoles o bé a taquilla el mateix dia de l’espectacle.

Joan Soler, regidor de Cultura de l’Ajuntament de les Planes d’Hostoles: No us adormiu perquè van a bon ritme i en algunes haurem de posar el cartell de ‘sold out’, això vol dir que estaràn esgotades. Parlo, sobretot, del Pot Petit, Reggae per xics, aquesta festa familiar, i també per ‘El Rey León, que també funciona i que s’estan venent tant les físiques com les que estan online.

x