El ‘Summer Workshop’ 2019 d’RCR Arquitectes organitzarà el primer workshop de dansa

RCR Arquitectes ha presentat la nova programació del Summer Workshop 2019 amb la dansa com a novetat. Als workshops ja coneguts, s’hi sumarà el d’aquesta disciplina artística a partir del proper dilluns 29 de juliol.

120 participants de 26 països diferents assistiran a les classes dels professors convidats aquest any en jornades per experimentar els mecanismes de l’acció. També tornarà el programa obert, un cicle de conferències i activitats paral·leles obertes a tots els públics. Seran tres setmanes on els alumnes aprendran sota les instruccions de professionals del sector.


El grup d’arquitectes fa 12 anys que organitza aquest tipus de jornades d’estiu, les primeres van començar amb l’arquitectura i el paisatge. Més tard es van crear els workshops internacionals d’audiovisual i fotografia, escenografia i, per primera vegada, enguany s’oferirà el de dansa.

Rafael Aranda, RCR Arquitectes: Durant tres setmanes es portarà a terme una nova edició del Workshop d’estiu. Aquest any és la dotzena edició del Workshop Internacional d’Arquitectura i Paisatge, és la setena del Workshop d’Audiovisual i Fotografia i és la quarta del d’Escenografia. I aquest any serà la primera edició del Workshop de dansa.