Alfredo Gutiérrez deixa la Unió Esportiva Olot per anar al CD Castellón després de tres temporades

Després de tres temporades al primer equip de la Unió Esportiva Olot, l’olotí Alfredo Gutiérrez abandona la plantilla del club per jugar amb el CD Castellón. Aquesta última temporada ha estat la de la consagració definitiva a Segona B, gaudint de la confiança de Garrido amb 36 partits, 22 com a titular. Amb aquest acord entre els clubs a Gutiérrez se li presenta un futur prometedor. El jugador s’ha acomiadat del club amb un comunicat via xarxes socials on ha agraït a l’equip el seu suport, així com als aficionats.


L’extrem garrotxí de 21 anys va debutar en edat juvenil amb la UE Olot a Tercera Divisió i va ser durant una bona pretemporada que va demostrar les seves capacitats en el joc i va destacar en el futbol base olotí. Durant aquesta última temporada amb el club olotí destaquen els seus dos gols contra el Conquense i el CD Castellón, club pel qual acaba de fitxar.

x