Aquest divendres Castellfollit de la Roca celebra la primera edició del festival Rock&Beer

Castellfollit de la Roca es prepara per rebre la primera edició del Rock&Beer, un festival que té com a objectiu fer gaudir als seus assistents amb la cervesa artesana i la música que es tocarà en directe. Aquest festival tindrà lloc avui dia 5, a les 21 h del vespre a la plaça dels Gegants del poble.
Pel que fa a la cervesa, Castellfollit de la Roca compta amb un productor de cerveses artesanes, Poch‘s, que estarà al festival juntament amb Terra Aspre, una altra cervesa de Tortellà.

Miquel Reverter, alcalde de Castellfollit de la Roca: Bàsicament és un productor local que fa uns quants anys, que d’una cosa petita va començar a fer cerveses artesanes. Sempre ha set la passió d’aquest productor i de mica en mica ha anat creixent i ha pogut ampliar la fàbrica de cerveses i actualment fabrica entre 7 i 10 tipus de cerveses artesanes.

L’encarregat de posar la música serà el grup PDP Experience, que tocarà, a més del seu repertori, algunes cançons més conegudes del gènere rock. El festival es preveu que acabi a la mitjanit

x