Bassols Energia guanya la contractació per al subministrament de l’enllumenat públic de 13 municipis garrotxins

L’empresa olotina Bassols Energia serà l’encarregada del contracte del subministrament elèctric dels enllumenats de 13 municipis garrotxins gràcies a l’adjudicació per part del Consell Comarcal de la Garrotxa. Seran 261 els equipaments en els quals Bassols hi subministrarà l’energia després d’haver guanyat la licitació del consell sota els criteris d’una bona proposició econòmica i aspectes tècnics favorables, a banda de treballar amb energia procedent de fonts renovables.

Josep Martín, enginyer tècnic de l’àrea d’urbanisme del Consell Comarcal: Amb la tercera contractació que vam fer el 2014 vam afegir una clàusula de sostenibilitat, que era que un comercialitzador ens havia d’oferir un 20% d’energia elèctrica d’origen reovable. Llavors l’empresa que va guanyar va ser Bassols Energia i ens va oferir el primer any un 20% i l’any següent un 100% d’energia verda.

 

Francesc Guinart, director comercial de Bassols Energia: Nosaltres treballem amb una triple vessant i amb un preu molt competitiu, per això hem guanyat la licitació, també ajudar-los a l’eficiència energètica, per tant els oferim un seguit de monitorització de potència i de consum horari per si es pot millorar la contractació dels subministraments i una aposta pel medi ambient.

L’acord permetrà una constant optimització de les potències contractades, l’energia consumida i la reactiva, a més de treballar amb preus reduïts que oferiran una millor eficiència de la despesa elèctrica.