Dues jugadores garrotxines de bàsquet de categoria infantil disputaran la propera temporada amb el GEIEG-UNI Girona

Dues garrotxines han estat fitxades pel GEIEG-UNI Girona per disputar la temporada vinent amb el club gironí.

Aina Cargol, jugadora de l’UNI Girona: També el fet de jugar a Barcelona a un territorial serà més difícil, també sabem que segurament no guanyarem tant com a aquí, com hem guanyat aquesta temporada, però més aviat ens preparen per quan siguem infantils de segon any per llavors jugar a nivell A i intentar més, com el que han fet aquest any, que han arribat al Campionat d’Espanya.


El club referència a nivell espanyol en bàsquet femení acollirà aquesta temporada a les dues garrotxines. Aina Cargol jugarà a Infantil Preferent B i Xènia Pons ho farà a Infantil Preferent A

Xènia Pons, jugadora de l’UNI Girona: De moment la intensitat és més alta, però he fet pocs entrenaments amb elles i no puc dir massa.

La Junta del Club Bàsquet Olot afirma sentir-se orgullosa del pas que duen a terme les jugadores tot i perdre dues peces clau entre els seus equips.

Guido Cengiarotti, cap de comunicació del Club Bàsquet Olot: Per part del Club Bàsquet Olot, el fet que marxin dues jugadores cap a Girona, per una banda ens proporciona una sensació d’alegria perquè significa que són jugadores que han pogut donar un pas endavant en el seu nivell com a jugadores de bàsquet, però per altra banda també sap greu perquè estàs perdent gent molt valuosa pel club.

Les garrotxines ja han començat els entrenaments amb els seus respectius equips al GEIEG-UNI Girona i, tot i la intensitat en la seva preparació, comenten afrontar aquest nou repte amb optimisme.