El Casal d’estiu de Les Preses aplega prop de 160 nens i nenes a la setmana

Durant aquest estiu les Preses organitza activitats molt diverses per als més petits i enguany no hi falten el Casal i el Casalet, que apleguen a prop de 160 nens i nenes a la setmana. Entre activitats esportives i lúdiques els infants gaudeixen d’un estiu diferent de la mà dels monitors i monitores que han preparat una programació molt diversa.

Eloy Rebollo, director Casal Les Preses: Són activitats esportives i lúdiques, fem cursets de natació, piscina, gimcanes. Tenim un equip de 18 monitores, som molt afortunats perquè tenim brigadistes, dos pre-monitors, dos monitors en pràctiques i les dinàmiques són cobrir les ràtios, anem sempre per sobre de ràtios i una mica això.

El casal ha assenyalat alguns dies al calendari com a dates especials dins la seva programació. Avui se celebra Sant Fermí, el proper divendres Carnaval d’estiu i del 15 al 17 de juliol les esperades colònies, entre d’altres. Activitats que permeten als nens i nenes del casal gaudir d’un estiu actiu i on poder fer nous amics.

Elna Serra, participant del Casal: Súper bé, genial, m’encanta i estic fent molts amics i molt ‘guay’.

Sota les normes de vestir roba còmode i anar-hi amb ganes de passar-s’ho bé, el Casal d’estiu de Les Preses convida a tots els nens i nenes a sumar-se a l’aventura de gaudir d’un estiu diferent i ple d’activitats.