Els World Roller games són l’última oportunitat del CPA Olot per reivindicar-se amb el seu ball

Els World Roller Games que s’organitzen del 4 al 14 de juliol hi participen un total de 4120 atletes de 81 països. El grup de xou del CPA Olot hi compateix per mostrar per últim cop el seu ball, així doncs, estan disposades a fer-ho el millor possible per donar-ho tot a la pista. Després d’una temporada dura per les patinadores del CPA Olot encaren els World Roller Games com una nova oportunitat.


Sara Planella, patinadora del CPA Olot: Per nosaltres ha estat un cop baix perquè mai ens havia passat tenir una temporada tan dura. Però ens farà créixer més com a persones i ha fet que l’equip s’uneixi més. Ha fet que tinguem més ganes d’afrontar aquests World Roller Games. 

La competició té lloc aprop de casa, a Barcelona. Així doncs, les patinadores esperen esperançades el moment de demostrar tot l’esforç que han dedicat a aquest ball.

Júlia Font, patinadora del CPA Olot: És l’última oportunitat per demostrar el ball que portem i farem el possible perquè així sigui. Jo crec que el que ens ha passat aquesta temporada ha fet que la gent que segueix aquest esport sàpiga una mica que hi ha darrere de tot això, que no és simplement anar a fer un ball i marxar. Sinó que hi ha moltes hores de sacrifici. 

 

Deixa un comentari