L’equip de govern de la Vall d’en Bas ha organitzat el cartipàs en vuit grans àrees coincidint amb el nombre de regidors i programa

Qui també ha aprovat el cartipàs aquesta setmana, i ho ha fet per unanimitat, amb els vots favorables de l’oposició, ha estat l’Ajuntament de la Vall d’en Bas. L’equip de govern ha distribuït les responsabilitats en 8 àrees, coincidint amb el nombre de regidors elegits i amb els blocs en què van estructurar el seu programa.


L’ampliació de la majoria de la Vall d’en Bas fins a 8 regidors li ha permès ampliar també les àrees per distribuir la gestió de govern. Així, l’àrea de Territori ha pogut dividir-se en Territori i Medi Ambient, sota la regidoria de la segona tinent d’alcalde, Gemma Puigvert, i Obres i manteniment, responsabilitat del regidor Josep Pujol. La resta d’àrees són Economia, Hisenda i Governació, que recau en l’alcalde, Lluís Amat, i Promoció de la Salut i l’Esport, responsabilitat de la primera tinent d’alcalde, Pilar Fabregó, a més de Desenvolupament Local, del quart tinent d’alcalde Lluís Pujiula; Educació i Lleure, una àrea transversal, Acció Social i Comunitària i, finalment, Cultura, àrea conjunta amb Comunicació i Participació.

L’alcalcalde vol fer notar que, més enllà d’àrees i regidories, l’equip de govern de la Vall d’en Bas seguirà comptant amb una xarxa de comissions formada per col·laboradors.

Per la resta, es manté la figura de regidors referents per a cadascun dels set pobles que integren el municipi de la Vall d’en Bas. Les diferents responsabilitats es poden consultar a la pàgina web de l’Ajuntament.