Marc Maya i Möndo Loco, noms destacats del cartell del XXV Sant Rock Festival

El barri de Sant Roc d’Olot celebra el 25è aniversari del Sant Rock Festival. Un esdeveniment que destaca per la música electrònica que s’escoltarà el divendres dia 13 de juliol..


Aquest any la sorpresa és Marc Maya, que actuarà com a cap de cartell. És un reconegut dj del gran festival “El Row“. El mateix divendres també actuarà Marsal Ventura, i dos coneguts DJ garrotxins, Albert Zambrano i Dj. Gorka.

Isaac Bertran, membre Associació de Joves del Gos de Sant Roc: I per això la nit del divendres, com a cap de cartell portem a Marc Maya, que és un dj. de la família del Row, un grup promotor molt important de Barcelona que és internacional i per això és un dels caps de cartell.

El festival seguirà dissabte dia 14 de juliol amb música en directe. Enguany, els 4 grups encarregats són MondolocoBarrena, Fetus i el grup olotí Indeseables Punk-and-roll. Com cada any, l’entrada al festival és gratuïta i un dels objectius és superar les 1500 persones que van haver-hi el divendres de l’any passat.

x