El recinte de les Fonts de Sant Roc d’Olot ha acollit la tercera edició de L’Arròs & Roll

 

La tercera edició de l’Arròs & Roll té lloc aquest dissabte a les Fonts de Sant Roc. En aquesta tercera edició es consolida amb un total de 9 bandes de diferents estils dins del rock alternatiu. La paella i el Rock són els protagonistes d’aquest esdeveniment organitzat per l’Associació juvenil, Musical i Cultural Despentinats.

Helena Ruíz, vicepresidenta de l’Associació juvenil, Musical i Cultural Despentinats: El primer grup que toca el vermut és un rock més light per estar més tranquils. I a mesura que va avançant el dia  hi va havent grups de rock més potent, punk, hardcore, etc. Va augmentant de volum durant el dia.

S’ha iniciat a les 12h amb un concert-vermut amb l’actuació del duet Trave Cigar Box & Mr Praiets, amb l’última actuació de l’artista Trave a sobre els escenaris. A les 14h hi ha hagut l’arrossada popular amb un preu de 10€ els adults i 5€ els infants que comptava amb paella, vi, pa, amanida i postres.

Posteriorment, han tingut els concerts amb un total de 9 grups. Les bandes garrotxines Indeseables i Puss de Punk són els que han iniciat les actuacions. No obstant això, també compten amb altres grups catalans com Mercenarios 77, Illinoise, TCN i Potencia Tóxica, Revenja i Kristalmina.

Joana Asensio, membre de l’Associació juvenil, Musical i Cultural Despentinats: És la tercera edició i es consolida així el festival. La primera edició va tenir molt bona acollida, la segona encara més. I aquesta tercera esperem tenir a molta gent. I sembla que anirà de moment molt bé.

 L’activitat és gratuïta i apta per a tots els públics. A més a més, compta amb una barra amb preus populars durant tota la jornada.