El Pot Petit comença a Olot la gira del desè aniversari

El Pot Petit inicia la gira del desè aniversari amb un concert per tots els garrotxins i garrotxines. La plaça de Braus d’Olot va ser l’espai escollit pel grup musical per celebrar l’aniversari i dur a terme el primer dels deu únics concerts que farà la banda dalt dels escenaris.

Jordi Serrat, Tècnic de l’àrea de música de l’institut de cultura d’Olot: És un concert molt especial perquè és el primer d’aquesta gira que ja és especial de per si. És el desè aniversari del Pot Petit. Hem tingut el luxe de tenir-los aquí tota la setmana preparant l’espectacle, l’hem seguit des de primera fila. I ara, avui l’estrena.

Els més petits i petites tenien una cita el passat dissabte a les 20 h per gaudir de tots aquells temes que són la banda sonora de moltes famílies, seguidores fidels d’en Pau, la Jana i la Melmelada Band.

L’organització va apostar per un espai exterior per tal de gaudir del bon temps i l’estiu. A més a més, es va apostar per reduir l’aforament per tal que la visió fos correcte des de qualsevol punt. Les entrades es van exhaurir amb un total de 1200 espectadors.

Jordi Serrat, Tècnic de l’àrea de música de l’institut de cultura d’Olot: Hem reduït l’aforament perquè sigui un espectacle que tothom el gaudeixi, que es vegi bé des de qualsevol lloc, no hi ha entrades bones o dolentes sinó que n’hi ha de més a prop o més lluny. Hem preocupat que tothom el gaudeixi i el vegi bé.

En la companyia El Pot Petit hi ha molts components que són de la ciutat d’Olot, així doncs són nombroses les ocasions en què El Pot Petit ha vingut a Olot. El grup musical, el qual compta amb més de 15.000 còpies dels seus tres discos venudes, més de 600 concerts, milions de visualitzacions al seu canal de Youtube i nombrosos seguidors a les xarxes socials, es consolida com a grup de referència dins l’àmbit de la música per a públic familiar.

 

x